VÅRA TJÄNSTER

 

BEFRAKTNING

Genom vårt väletablerade kontaktnät världen över, kan vi erbjuda bra alternativ för era sjötransporter, och även från A till B. Utöver sågade trävaror har vi även stor erfarenhet av övriga skogsprodukter, styckegods/containers och projektlaster. 

 

 

LINJETRAFIK

Vår väletablerade linjetrafik, där vi agerar agent för Scotline Ltd i Sverige, erbjuder sjöfrakt av sågade trävaror med flera avgångar i veckan från Varberg fram till hamn- eller slutdestination/brädgård i Storbritannien och på Irland, inkluderat Scotline Ltd's egna terminaler i Rochester och i Inverness.

 

Boka med oss direkt via mail eller telefon (0340 - 66 66 30).

 

Ta reda på mer om Scotline och deras service här.

  

 

FARTYGSAGENT

Som den enda auktoriserade fartygsagenten i Varberg, kan vi erbjuda och samordna alla tjänster kring ett fartygsanlöp - dygnet runt, året om.

 

 

Spedition och övriga tjänster

Vi erbjuder landspedition och sjöspedition, både inrikes- och internationella transporter och ordnar allt från lager, omlastning, dokumentation och tullhantering. Tulltjänster erbjuds, som export- och importdeklarationer, tullager, etc.

 

 

Alla uppdrag utförs enligt Sveriges Skeppsmäklareförenings Standardvillkor. Alla terminaluppdrag utförs enligt NSAB 2000. Vårt företag uppfyller Fonasba Quality Standard.

 

GDPR / INTEGRITETSPOLICY

Med anledning av den nya databeskrivningsförordning (EU General Data Protection Regulation, GDPR 2016/679) som trädde i kraft den 25 maj 2018, har vi uppdaterat våra rutiner och etablerat en integritetspolicy som beskriver hur vi på Magnusson Shipping hanterar personlig information och integritet. Vår POLICY uppdateras regelbundet och den senaste versionen kommer alltid att finnas tillgänglig på denna webbsida.