VÅRA TJÄNSTER

 

BEFRAKTNING

Genom vårt väletablerade kontaktnät världen över, kan vi erbjuda bra alternativ för era sjötransporter, och även från A till B. Utöver sågade trävaror har vi även stor erfarenhet av övriga skogsprodukter, styckegods/containers och projektlaster. 

 

 

LINJETRAFIK

Vår väletablerade linjetrafik, där vi agerar agent för Scotline Ltd i Sverige, erbjuder sjöfrakt av sågade trävaror med flera avgångar i veckan från Varberg fram till hamn- eller slutdestination/brädgård i Storbritannien och på Irland, inkluderat Scotline Ltd's egna terminaler i Rochester och i Inverness.

 

Boka med oss direkt via mail eller telefon (0340 - 66 66 30).

 

Ta reda på mer om Scotline och deras service här.

  

 

FARTYGSAGENT

Som den enda auktoriserade fartygsagenten i Varberg, kan vi erbjuda och samordna alla tjänster kring ett fartygsanlöp - dygnet runt, året om.

 

 

SPEDITON OCH ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi erbjuder landspedition och sjöspedition, både inrikes- och internationella transporter och ordnar allt från lager, omlastning, dokumentation och tullhantering. Tulltjänster erbjuds, som export- och importdeklarationer, tullager, etc.

 

 

Alla uppdrag utförs enligt Sveriges Skeppsmäklareförenings Standardvillkor. Vårt företag uppfyller Fonasba Quality Standard.
 
Alla uppdrag utförs enligt Nordiska Speditörsförbundets Allmäna bestämmelser (NSAB 2015).